Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Wednesday, June 29, 2011

Today and today..

hmm,hari nie sgt lah busy mgalahkn apa je..ish ish biase la bdk Pmr rite..haha,time bm td kte org kne buat lisan and dh abs tu ttbe2 chodin dtg kt aku and tnye psl spe capital S! time tu aku langsung x phm ape bnde yg dy ckp..nurin pun kte la psl surat yg kte buat time bi td..aku hnye trgelak dan mjwb ohh..chodin mmg ske myebok hal org..xde keje btl..dy kte si capital S tu pkwe aku..hahah kelakarnye la..xpun kayh..huhuh..:p sbr je la dgn chodin nie..hish! then time blk busy dgn folio kh..haih byknye la nk kne buat..and td x dpt nk lepak dgn adib cuz busy skt td..so sorry pakcik adib..:)

No comments:

Post a Comment

Followers