Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Monday, June 13, 2011

My friendship with him end at here..

okay today dh school blk and jgn mls2 kayh haha but mls jgk kn..ape le..ish ish,td stayback kt skolah dgn ummi,jaja,yana and nurin cuz kte org ade bnde nk wt..so dlm kul 3.15 aku g cri dy and dy pun tgh mcri kte org but jmpe jgk akhrnye cuz aku yg pgl..aku suh dy tgu jap and cri nurin x jmpe so aku just tgu dkt tepi tu and ummi yg tlg bg dkt dy..haha and dy ckp thank and dy trharu..dy ske sgt bnde tu..bgs la mcm tu kn..and yg x blh blar si B nie g intai.haha nty mula la tu wt cite en..adusss! then stay lagy smpi kul 5 cuz tgu bell skli and dlm kul 4.30 dak exam dh blk and aku g cri dy and try tgr dy cuz nk mke sure tu dy..and yeah tht right itu dy,haha serious len muka dy and mcm x pcye je dpt jmpe dy kot..haha but jmpe dy kejap je..huhu tht all..:) cuz byk keje nk buat nie..ihih byebye ",)

No comments:

Post a Comment

Followers