Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Wednesday, October 12, 2011

Di sebalik cerita..:D

heyy guys :) today i'm so busy with spbt..and today we start hang at taman mastika back..and and something funny happen at there..kahkah,okay cerita nya bermula di sini..krinng! haha okay kita org duk la kt pondok yg dkt hujung skli tu and ttbe ade pakcik tua dlm rumah tu jerit hoi dkt kte org and pgl2 kte org..smpi kt zaf,jaja,umi and bell smuanye menjerit,..haha skt telinga oh dgr drng mjerit..adei nty org fkr ape plak..lps tu smua duk mhadap dpn rumah org tu sbb nk tgk yg aku plak duk mhadap sebaliknya..haha skli aku bgn drng hampir2 trjatuh..ahhaha skt perut aku trgelak psl tu..adei ksian ksian..sbr je la ye..last2 khusyuk sgt tgk skli smua trperanjat and mjerit mcm nmpk hantu sbb pakcik tu ttbe je kluar and duk pgl2..haha ala smuanye lari..rupa2nya dgr crita pakcik tu kne kurung dlm bilik..but x thu la btl ke tak en..adei..sumpah kelakar td..

No comments:

Post a Comment

Followers