Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Friday, March 23, 2012

im happy with them :)

thank my friends especially to danial,fazil,annisa,farah,azhar and amirul..hahaha korang mmg funny and best kwn dgn korang sbb perangai korang pun dh gila2 mcm aku jugak..and korang jugak lah yg buat aku asyik melatah td habis aku yg kena kan..haha ape pun aku happy dgn korang thank alot..btw to amirul thank sbb bg pinjam nota heheh..dy seorang yg pemalu and pendiam and rajen..hahaha..hope next class happy mcm nie lagi tau..aku rse mcm kite ni dh jadi group kot..td dlm kelas sejarah kita org yg bising smpi cikgu pun marah..hahaha sorry cikguuu :( hari ni mood kite org terlebih sikit..haha

2 comments:

  1. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

    ReplyDelete
  2. haha ouh okay..and follow me back too

    ReplyDelete

Followers