Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Thursday, December 22, 2011

untuk kamu~


lagu nie aku tujukan dkt dia..i dunno bila aku dgr lagu nie buat lagi aku syg dkt dia..tp malang nye dia bukan milik aku lagi..even dy bukan boyfie aku lagi tp aku still rapat dgn dia..rapat mcm tu je la..even dy x reti nk pujuk aku tp dy okay la..sekiranya kau thu aku masih sayangkan kau :( hmm mmg dh lme pun kita break mybe xde jodoh kan..xpe la lupa kan aje..tp kenapa aku x blh nk lupakan kau..hmm :/ still love you kejam ;(
aku panggil dy kejam sbb dy suka buli aku..ahah kelakar je..hmm miss that moment

No comments:

Post a Comment

Followers