Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Thursday, January 19, 2012

so funny?hawhaw :D

hello peeps! okay i wanna share my story about today..really funny! hahahah okay time bhasa melayu kite org kena g dpn and bce sinopsis novel one by one and smpi time aku mmg aku bce laju gila kalah pembaca pemberita kot..haha smpi cikgu tegur jgn bce laju sgt..haha so aku try untuk kurangkan bce laju tp terbuat gak..haha aptb! then lps2 tu kita duk usha si S nie hahaha and bila usha dy mesti tergelak..ahaha annoying gila kot dia..xpe kite org try utuk sabar act.haha and time dy bce boleh plak kite org memekak dkt belakang..haha sje je kot..ish ish and time nordin bce lagi la kelakar cuz dy boleh plak mengelabah lebah..haha ape kena dgn dia pun kita org x thu..haha then lepas tu kite org semua x sbr2 nak blk.haha habit kita org la kan..btw aku bru perasan yg sekarang nie aku kuat berleter semenjak jadi penolong kelas nie..haha smpi ade yg kte aku dh mcm ckgu Bi cuz duk ckp psl manners..haha well mcm mne cikgunye mcm tu lah pelajarnye kan..hehe :) and aku x kan miss dgn perkataan ''funny''haha almost every minutes,seconds and hours i will say that words ''funny''..haha smpi ade yg terikut ckp funny..hehe..biase la aku kan..hehe btw ari sgt penat cuz dgn rumah sukan bagai..haih sbr je la..ok la nk g rest..kakiku dh sakit..hoho ;)

No comments:

Post a Comment

Followers