Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Thursday, February 23, 2012

so bad :(

yeah hari ni mcm2 hal berlaku..huaaa! 1st sbb dtg lmbt but tu 1st time kay dtg lambat ke sekolah bukannye sengaje tau..yg bestnye aku,jaja and bell yg kena sbb tiga2 dtg lmbt..hahaha sbb pg td bell lmbt kan..kite org dtg lmbt boleh pula gelak2 happy mcm ape je en..hahaha aptb! then 2nd aku terjatuh td time tgk jln for merentas desa..dh la jln jauh pulak tu and byk batu,sampah-sarap..oh damn~ and yg x boleh blar nye bila aku tersadung and selamat yana ade menyelamatkan aku..thank yana :) if dy xde mmg habis la teruk aku terjatuh td..alhamdulillah im still okay just terseliuh je tp even terseliuh pun still sakit tau..huhu

No comments:

Post a Comment

Followers