Hello peeps!This is my official blog and welcome to my blog ya..btw thank for being my followers ;)

Tuesday, November 29, 2011

i dont like that..!

hey guys outside there! okay act i want to talk about couple who have bf/gf rite..yaa i know you have bf/gf but please la do not to show off yg korang tu so sweet like sugar..aptb la! bila couple ke main lagi sweet wtevr than bila dh break ape pun xda then maki hamun la bagai..ish ish ape la korang nie.if dh break tu jd kwn pun okay la..x pyh la nk maki hamun smua tu bagai then nty kau jgak yg malu kan..and 1 more if yg gf/bf jgn la over sgt ye and x pyh nk ter-gedikss bagai and kdg laki bknnye suka sgt pun..i tls mcm nie bkn sbb jealous or what but cuma x sdp mata org memandangkan..so pndai2 la ye fkr2 kan. :)

No comments:

Post a Comment

Followers